Mikó Zsolt író, költő, férfi, szerelmes bolond. Örök álmodozó, silány, de határozott realista. Ember.

Back to the list

A nőnek a férfi kell, a férfinek a nő..

A nőnek a férfi kell, a férfinek a nő...

Ma reggel olvastam egy írást arról, hogy a férfiaknak nehéz megfelelni, mintsem lehetetlen. Kérem szépen, férfiként hallgattassak meg...

Ahogyan a címben is utaltam rá, ilyen egyszerű. Egy több mint húsz éves pár


kapcsolat tapasztalatával és közel fél évszázados létbölcsesség birtokában állíthatom! A számunkra oly kedves hölgyek, elvárják tőlünk a határozottságot! Elvárják tőlünk, hogy fontos kérdésekben döntéseket hozzunk! Ezt csak egyféleképpen lehet: erős akarattal! Mi férfiak, elvárjuk magunktól, hogy anyagi biztonságot teremtsünk a családunknak, vagy az imádott párunknak! Ezt csak egyféleképpen lehet: erős akarattal! Mit tesz a nő? Próbál megfelelni nekünk és a kor "követelményeinek"... Figyel ránk... Lehet, megvan a véleménye a "férfinép" szexuális fantáziáiról, mégis látja szemünkben a vágyat és kedvünkre tesz! Szőrtelenít, mert így szeretnénk és ő is így... Helyt áll háziasszonyként, gondoskodóként, szerelmesként! És mi ebben a baj? Semmi!

Egy kapcsolat, mely hosszú időn át működik a férfi erős akaratával, az kiállta az idő próbáját! Miért is kellene ezen változtatni? Boldogabb lesz tőle, egyik vagy másik fél? Nem hiszem... Ha így, ebben a szimbiózisban teremtették meg a nyugodt létezés feltételeit, valóban érdemes firtatni az egymással szemben felállított viszonyokat?

Hölgyeim! Hiszen a "markotokban" vagyunk! Ti képesek vagytok arra, hogy elhitessétek velünk, úgy van jól, ahogyan mi, férfiak mondjuk, mégis azt tesszük amit sugalltok! Minden női bájt, praktikát fel tudtok használni arra, miszerint minden az akaratunk szerint történik, holott rég azt tesszük amit ti is szeretnétek! És minekünk, ez nagyon is kell! Hiszen ezért teremtődtünk... Egymásra utalt életre! Ezért is merem merészen leírni:

A nőnek a férfi kell, a férfinek a nő...

Jelentsen ez, bármit is.

#MikóZsolt™ @mikozsoltofficial. .

View on Facebook